Bell Schedule

As a general rule, High Tech LA has block scheduling for the school week. All Periods (1, 2, 3, 4, 5 and 6) meet on Mondays. Periods 1, 2 and 3 meet on Tuesdays and Thursdays. Periods 4, 5, and 6 meet on Wednesdays and Fridays. Students participate in X-Block on Mondays, Thursdays, and Fridays, and have an Advisory on Tuesdays and Wednesdays. This is a general rule. However, when we have a holiday or other pupil free day, the schedule may change.

Monday
Start Time
End Time
Length
1 8:45 AM 9:35 AM 50 min
2 9:35 AM 10:25 AM 50 min
Nutrition 10:25 AM 10:45 AM 20 min
3 10:45 AM 11:35 AM 50 min
4 11:35 AM 12:25 PM 50 min
Lunch 12:25 PM 12:55 PM 30 min
X-Block 12:55 PM 2:10 PM 75 min
5 2:10 PM 3:00 PM 50 min
6 3:00 PM 3:50 PM 50 min
Tuesday / Wednesday
Start Time
End Time
Length
1, 4 8:45 AM 10:35 AM 110 min
Nutrition 10:35 AM 10:55 AM 20 min
2, 5 10:55 AM 12:45 PM 110 min
Lunch 12:45 PM 1:15 PM 30 min
Advisory 1:15 PM 2:00 PM 45 min
3, 6 2:00 PM 3:50 PM 110 min
Thursday / Friday
Start Time
End Time
Length
1, 4 8:45 AM 10:25 AM 100 min
Nutrition 10:25 AM 10:45 AM 20 min
2, 5 10:45 AM 12:25 PM 100 min
Lunch 12:25 PM 12:55 PM 30 min
X-Block 12:55 PM 2:10 PM 75 min
3, 6 2:10 PM 3:50 PM 100 min